Om PLG Overflateteknikk

Vi er sertifiserte

Vi er Godkjent Mesterbedrift. Hos oss møter du kun kvalifiserte håndverkere

Opplæringsbedrift

Vi er Godkjent Opplæringsbedrift og har fokus på Lærlinger

Medlem av Mesteralliansen

Stolt medlem av Mesteralliansen, som er landets ledende håndverkskjede

Vi har verktøyene

Ikke tenk på utstyret! Vi har de verktøyene og det utstyret vi trenger for å utføre oppdraget

MLF garantiordning

Vi er medlem av Maler- og Byggtapetsermestrenes Landsforbund

Åpen for oppdrag

PLG Overflateteknikk tar oppdrag for private, bedrifter og for det offentlige

Om oss

PLG Overflateteknikk AS er et veletablert malermesterfirma som holder til på Langhus i Ski kommune utenfor Oslo. Til sammen teller vi 24 ansatte som gjør sitt beste for at du som kunde skal bli fornøyd.

Vi utfører alt innen maling, tapetsering og gulvlegging, både for private, bedrifter og for det offentlige. I tillegg har vi 2 tømrere som utfører det meste av serviceoppdrag.

Vi setter høye krav til oss selv

Vi setter sikkerhet høyt. Alle våre håndverkere er sertifisert for passivt brannvern, dvs. påføring av brannhemmende produkter. I tillegg har alle sertifikat for bruk av lift og personløfter.

Hvorfor skal du som kunde bruke oss?

PLG Overflateteknikk satser på kvalitet i arbeidet som utføres og ønsker at våre kunder skal stå i fokus. Vi er en mesterbedrift og medlem av malermestrenes landsforbund MLF. Dette innebærer at du som kunde kan være trygg på hele prosessen. Hos oss møter du kvalifiserte håndverkere som utfører selve jobben, og en mester som gir deg trygghet også etter at jobben er utført.

Som medlem av Mesteralliansen, landets ledende håndverkskjede, er vi en håndverksbedrift du kan stole på. Vi samarbeider tett med elektriker, rørlegger og blikkenslager. Dette gjør at du som kunde kun trenger å forholde deg til en person i ditt prosjekt.

Etter endt arbeid, mottar du som kunde, en oversikt over hvordan du skal vedlikeholde det utførte arbeidet i tiden etter ferdigstillelse, også kalt FDV (Forvaltning, Drift & Vedlikehold). En FDV inneholder hva som er blitt gjort, hvilke produkter som er benyttet og oversikt over fargekoder. Den inneholder også navnet på den som faktisk utførte jobben, samt råd og tips du kan benytte deg av i etterkant.

MLF Garantiordning for private

Som medlem av MLF, kan vi opplyse om deres garantiordning for private. Den kan du lese mer om her, www.mlf.no

Kontakt oss

Vi er åpen for oppdrag og ser frem til å høre fra deg.